MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

LONDON - CITYTRIP

December 15, 2016

 

A few weeks ago I went with my mother and sister to London for a city trip. The main reason: my graduation! I got this trip as a gift from my sister! Together with an amount of money to go shopping! My sister has been to London often so she could show us all the nice spots.

 

"But, weren't we supposed to go shopping?" 

Obviously we could not miss all the highlights, including Natural History Museum, Harrods, the London Eye, Big Ben, Platform 9 3/4 (Harry Potter) and our ride on the 'oh-so-original' city bus tour. Frankly, the 2.5 hours that we where up on the bus were great, as the sun was shining and you did not have to walk, just listen and watch. That was nice, sitting down, after strolling 20 kilometers through all the shopping streets.

 

Look a dinosaur!

When you're in London you visit the Natural History Museum. We went reasonably on time in the morning, 10 o'clock. The queue for entry was really long, but we were inside very quickly. I do not know if it's me, but in the beginning you are interested in whatever comes along (look a dinosaur! And another one!) But after 10 exhibitions you basically run to the exit ??... maybe thats just me.

Kings 'Harry Potter' Cross station

As a true HP fan, this movie site could not remain unvisited of course. So after asking 10 different locals where this HP's location was, we found it at last. "Well .... this is it?" A trolley coming from the wall, next to a HP fan shop. And a row of 100 people who all want in the picture with this trolley. Well I must say, I managed pretty well making a nice picture without having to stand in that long line. I just do not wear a cloak, and do not hold a wand and I'm not in there myself;).

 

 

After we had visited a few nice restaurants and cafes we flew back home the next day. It was a fun but busy weekend. Thanks sis!

 

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn moeder en zus naar Londen gegaan voor een citytrip. The main reason: mijn afstuderen! Ik heb deze trip cadeau gekregen van mijn zus! Samen met een geldbedrag om te gaan shoppen! Mijn zus was al een aantal keer in Londen geweest dus ze kon ons alle leuke plekjes laten zien. 


Maar, we gingen toch shoppen?
Uiteraard konden alle highlights niet missen, waaronder Natural History Museum, Harrods, the London Eye, de Big Ben, platform 9 3/4 (Harry Potter) en ons ritje op de 'o-zo-originele' citybustour. Eerlijk gezegd waren die 2,5 uur dat we op (ja letterlijk op) de bus zaten heerlijk, want het zonnetje scheen en je hoefde niet te lopen, alleen maar te luisteren en te kijken. Dat was wel fijn, even zitten, na 20 kilometer door alle winkelstraten gestruind te hebben. 

 

Kijk een dino!
Ons bezoek aan het Natural History Museum kon natuurlijk ook niet ontbreken. We gingen redelijk op tijd in de morgen, 10 uur. De rij voor de ingang werd overigens steeds langer, maar wij waren vrij snel binnen. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar in het begin kijk je geïnteresseerd naar alles wat voorbijkomt (kijk een dino! en nog een!) maar na 10 verschillende tentoonstellingen ren je zowat richting uitgang... maybe thats just me.

 

Kings 'Harry Potter' Cross station
Als een echte HP fan, kon deze film locatie natuurlijk niet onbezocht blijven. Dus na aan 10 verschillende 'locals' gevraagd te hebben waar die HP locatie nou toch was, hebben we het eindelijk gevonden. "Nou.... is dit het?" Een karretje die uit de muur komt, naast een HP fan winkeltje. En een rij van 100 mensen die allemaal op de foto willen met dit karretje. Nou ik moet zeggen het is mij best goed gelukt is om een mooie foto te maken zonder in die lange rij te gaan staan. Ik heb alleen geen cape om, houd geen toverstok vast en ik sta er zelf ook niet op ;).  

 

Nadat we nog een aantal leuke restaurantjes en cafeetjes hadden bezocht zijn we de volgende dag weer naar huis gevlogen. Het was een leuk maar druk weekend. Thanks sis!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon