MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

GIVE AWAY - Max Pro Gloss Straightener Blue

April 20, 2017

 

*ENGLISH VERSION BELOW

Vandaag ben ik jarig! 27 jaar alweer. Best oud, maar ik vind toch dat dit gevierd moet worden. Wie jarig is trakteert en daarom heb ik vandaag een super toffe win actie! Ik geef namelijk samen met Max Pro 1 MAX PRO GLOSS STIJLTANG SAPPHIRE BLUE weg ter waarde van € 79,00 !

* Foto via website van Max Hair Pro

 

De stijltang zorgt ervoor dat jij stijl, krullen of golvend haar creëert. Dus heb jij stijl haar? No problem, deze stijltang is ook toepasselijk voor jou! De Gloss stijlt met 100% keramische platen en daardoor maakt het jouw haar eenvoudig stijl. Door de afgeronde flexibele platen kan jij ook krullen of golven in jouw haar creëren. Super handig toch? De styling tool heeft een rubber omhulsel en voelt lekker zacht aan. Een stevige grip en is makkelijk in gebruik. De keramische platen zorgen ervoor dat de stijltang geschikt is voor zowel dun als stevig haar. Max Hair Pro gebruikt negatieve –ionen technologie waardoor de haarschubben sluiten. Dit zorgt voor een gezonde werking op het haar en hierdoor blijft je haar ook mooi met een natuurlijke glans en blijft het langer in model.

 

Bekijk onderstaande video voor een handige product video.

 

* Video is van Max Hair Pro

 

Gebruiksaanwijzing:

De gloss is binnen 8 seconden klaar voor gebruik (snel hè?). Dit wordt aangegeven op de stijltang met een LED display dat groen kleurt. Je kan de temperatuur verstellen, zodat jij zelf kan bepalen hoe warm het wordt. Dit kan tot 230°C. En voor diegene die veel reizen, de stijltang is ook heel makkelijk in gebruik voor in het buitenland. Er zit namelijk een dubbele voltage op. De stijltang valt na 60 minuten ongebruikt te zijn, automatisch uit.

 

Wat moet je doen om te winnen?

- Volg de Facebook van MaxProHair

- Volg de Facebook van Yourlifestylenotebook

- Laat in een reactie (op FB, Instagram of onder deze post) achter waarom jij deze stijltang goed kan gebruiken / verdient!

 

* Deze win actie staat ook op Instagram. Volg je onze Facebook EN Instagram, dan maak je net wat meer kans ;). De uitslag volgt op 27 april! Succes!

 

Voor meer informatie over het product bezoek de website van Max Hair Pro . Deze win-actie is mede mogelijk gemaakt door Max Hair Pro. 

 

Today is my birthday! 27 years old. Kind of old, but I think it should be celebrated. That’s why today I will host a really nice give-away! You can win a Max Pro Gloss Styling Blue with a value of € 79,00!

 

This straightener makes you create straight, curling or wavy hair. So do you have straight hair? No problem, this straightener is also applicable to you! The Gloss styles with 100% ceramic plates, which makes it very easy to straighten your hair. Because of the rounded flexible plates you can also create curls or waves in your hair. Very handy right?

 

The styling tool has a rubber casing and feels soft. It has a sturdy grip and easy to use. The ceramic plates make the tool suitable for both thin and solid hair. Max Hair Pro uses negative ions technology to close the hair scales. This ensures a healthy effect on the hair, which keeps your hair beautiful with a natural shine and your hair will stays longer in model.

 

How to use it:

The gloss is ready for use within 8 seconds (fast right?). This is indicated on the tool with a LED display that turns green. You can adjust the temperature so that you can determine how hot it is. This can reach up to 230°C. And for those who travel a lot, the straightener is also very easy to use during your holiday abroad. There is a dual voltage. The tool will turn of automatically after 60 minutes.

 

How do I win?

- Follow MaxProHair's Facebook

- Follow Yourlifestylenotebook Facebook

- Leave in a comment (on FB, Instagram or under this post) why you can use / deserve this Max Pro Straightener!

 

* This give-away is also on Instagram. If you follow our Facebook and Instagram, you have a little bit more chance to win ;).

 

The winner will be announced on April 27th! Goodluck!

 

For more information about the product you can visit the website from Max Hair Pro.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon