MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

NA-KD x Sacha Shoes

November 13, 2019

 

Wanneer mijn 2 favoriete merken een samenwerking doen! Yay! In deze blogpost deel ik mijn favoriete artikelen van NA-KD en Sacha Schoenen! Ook kun je deelnemen aan een leuke winactie! 

 

WINTER BOOTS

Het weer buiten is omgeschakeld naar; ‘net te koud zonder sjaal’. En hierbij horen natuurlijk warme boots! Koude voeten in de winter is echt vervelend. Je voelt je tenen niet meer en lopen wordt dan ook erg vervelend. Dit jaar ga ik het anders aanpakken en shop ik een aantal warme boots (en een aantal paar heeele dikke sokken!). Hier in een rijtje mijn favorieten van dit winterseizoen van Sacha:

 

Deze boots vind ik echt geweldig! Ze zijn gebroken wit / beige en ze geven echt een super leuke aanvulling aan de outfit! Ik ben big fan want ik had nog niet van deze beige boots! Shop ze hier

 

Deze Dr Martens vind ik ook helemaal het einde! Deze shop je hier

 Deze zwarte bikerboot heeft een leuke zilveren streep aan de achterkant lopen wat hem net wat leuker maakt! Een zwarte variant mag natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast! Deze shop je hier!

 

NA-KD WINTEROUTFITS

Herken je dit? Lekker warm op de bank onder een dekentje met je favoriete oversized trui! Heerlijk! Het liefst nog een warme kop chocomel erbij, Netflix en klaar! Ik moet zeggen dat mijn kledingkast ondertussen uitpuilt van de warme truien dus wilde ik deze winter wat andere leuke items shoppen. Op de foto draag ik de jumpsuit van denim. Echt een super leuk item en het houd je zeker warm! Ik draag bijna nooit denim dus ik moest wel even wennen, maar ik vind hem erg leuk staan! Alleen jammer als je snel naar het toilet moet maar dat is met alle jumpsuits een ramp ;). 

 

Hieronder deel ik een aantal van mijn favoriete items van NA-KD. 

 

Shop deze Jumpsuit hier

 

Dit is ook een van mijn favoriete items! Deze grijze trui is net wat anders dan anders met een mooie open rug en ballon mouwen!  Shop de trui hier! 

INFLUENCER SAMENWERKINGEN
Wist je dat NA-KD ook hele leuke samenwerkingen doet met influencers? Deze influencers creëren hun eigen kledinglijn in samenwerking met NA-KD. Super leuk! Nu heeft NA-KD een samenwerking met het bedrijf Sacha Shoes (ze hebben weliswaar geen eigen kledinglijn uitgebracht, maar wel een toffe winactie!) en kun je leuke prijzen winnen! Lees snel verder!

 

WIN LEUKE PRIJZEN
Sacha en NA-KD geven samen hele leuke prijzen weg. Draai aan het rad en wie weet win jij wel die té gekke prijs! Klik hier om naar de winactie te gaan!

 

Ik hoop dat ik je voldoende inspiratie heb gegeven om deze koude winter fashionable door te komen ;).

 

Laat mij weten als je zelf nog toffe items spot!

 

Liefs, Peggy

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Sacha Shoes en NA-KD. De producten heb ik gekregen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon