MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

BUITEN INTERIEUR - Tips om jouw tuin / balkon op te fleuren

May 3, 2019

 

Yes! Het is weer bijna zomer! Met de stijgende temperaturen zitten we natuurlijk graag buiten. Dus ook tijd om jouw tuin of balkon leuk op te fleuren! Dat zit / ligt / kijkt toch veel leuker? In deze blogpost vertel ik een aantal tips om op een simpele manier jouw tuin interieur op te fleuren. Voor de nodige inspiratie heb ik de website van OTTO geraadpleegd. Lees je mee?

 

Helaas heb ik zelf geen tuin, maar een groot balkon. Ik vind het heerlijk om in de zomer op mijn balkon in het zonnetje te zitten. Echter kon mijn balkon wel wat aankleding gebruiken, dus ging ik aan de slag met een aantal simpele maar effectieve manieren om mijn balkon op te fleuren.

 

1. Gebruik van fleurige kussens

 

Een kussenhoes is niet zo prijzig maar maakt een grote impact op de sfeer. Je kunt dus beginnen met het veranderen van de kussenhoezen. Kies een leuke zomerse tint of een hoes met leuke motieven / figuurtjes. Zelf ben ik helemaal fan van de fluwelen kussens en ze zijn ook lekker zacht. Inspiratie nodig? Voor een aantal leuke items, klik hier

 

2. Plantenbakken en mooie planten

Ik ben fan van planten! Moet ik wel eerlijk toegeven dat ik soms wel moeite heb om ze in leven te houden, maar met een gietertje gevuld met water die al klaar staat, kan er weinig misgaan toch ? ;) De perfecte manier om jouw tuin / balkon tot leven te laten komen is met planten. Ze geven kleur en staan erg vrolijk! Creëer dus jouw eigen Urban Jungle! Een plantenbak kan al heel veel doen voor de uitstraling. Zelf ben ik heel erg fan van Plantenhangers! Inspiratie nodig? Kijk snel hier!
 

 

3. Tuinset

Uiteraard mag dit niet ontbreken. Bovenstaande kan je natuurlijk toevoegen als je al een mooi tuinset hebt en om dit te pimpen. Als je nog geen tuin set hebt, kun je ook kiezen voor leuke stoeltjes of een leuke bank. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar een bank want hier kan je ook lekker op liggen! Hier wat fijne inspiratie.

 

4. Vloerkleden

Om jouw tuin of balkon leuk aan te kleden kan een vloerkleed niet ontbreken. Voor een tuin is dit wellicht minder praktisch, maar voor een overdekt balkon, kan je hier prima mee decoreren! Deze tapijten zijn special geschikt voor buiten, dus neem gerust een kijkje

 

5. Accessoires

Ik ben helemaal fan van accessoires en in mijn huis vind je overal wel kleine deco. Voor je balkon of tuin kan je natuurlijk precies hetzelfde doen. Een leuk bijzettafeltje of een poster. Ook dit hoeft niet heel prijzig te zijn. Een leuke gouden gieter bijvoorbeeld. Praktisch maar ook heel stijlvol (vind ik dan tenminste, ik moet mijn vriend nog overhalen). Of leuke wanddecoratie. Je kunt bijvoorbeeld ook planken aan de muur hangen en deze leuk invullen. Wat ook een leuke toevoeging is en zeker voor ‘s avonds: lampjes! Dit staat heel vrolijk en is heel gezellig als je ‘s avonds nog lekker buiten zit. Mijn balkon is een soort buitenverblijf compleet overdekt dus ik kan wel veel qua interieur. Als je een tuin hebt, moet het natuurlijk wel allemaal bestand zijn tegen regen en stof. Neem snel hier een kijkje als je op zoekt bent naar mooie wand decoratie.

 

Ik ben benieuwd of jij nog tips hebt voor leuke aankleding van het balkon of de tuin. Laat het mij gerust weten in de reacties!

 

Liefs, Peggy

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon