MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Feestdagen, eten, gezelligheid en cadeautjes enzo.

November 30, 2018

 

Het is weer die tijd van het jaar! Daarmee bedoel ik, cadeautjes, feestdagen, lekker eten, gezelligheid, content creëren en vooral dat content creëren. Rond de feestdagen komen er ontzettend veel campagnes online en dat zorgt voor een ton aan werk! Om alles snel en vlekkeloos te laten verlopen, is de juiste apparatuur natuurlijk van groot belang. Dan bedoel ik natuurlijk een goede laptop die snel schakelt in plaats van mijn oude Macbook die wel op het punt staat om met pensioen te gaan. 

 

So sit back, grab some popcorn and let Knibble.nl do all the work!

December is niet de goedkoopste maand en om naast alle cadeaus en eetfestijnen dan ook nog een nieuwe laptop kopen, kost mij wel een extra ribbetje. In mijn zoektocht naar de goedkoopste en beste laptop heb ik aardig wat websites af gestruind. Dit kost mij best veel tijd en laat ik dat nou net niet hebben! Later kwam ik er achter, dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft en kwam ik uit op de website van Knibble. Knibble.nl is een platform die meer dan 169 verschillende websites afstruint naar de beste deal! Hoe handig? 

 

Ik zoek naar een nieuwe, goede Macbook pro 15 inch maar ga daar natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. Voor mijzelf heb ik een budget in gedachten en aangezien de nieuwste alweer een tijdje uit is, hoop ik dat het wat goedkoper kan dan het originele bedrag. Via Knibble.nl heb ik een aantal websites gevonden die de geschikte laptop aanbieden, echter nog steeds niet binnen mijn budget. 

 

Beknibbel-wekker!

Nou, laat daar de beknibbel-wekker voor zijn! Ik zet de wekker aan via de website en zodra de laptop ergens in prijs daalt, krijg ik een notificatie! Super fijn! Nu maar hopen dat mijn laptop voorlopig nog niet uit het leven stapt, zodat ik in alle rust wat koopjes kan vergelijken met behulp van mijn nieuwe online zoekbuddy. 

Dus zoek jij voor de feestdagen nog een leuk cadeau? Naast laptops kan je via Knibble.nl ook de beste deals vinden voor fotocamera’s, keukenapparatuur, Tv’s, telefoons en nog veel meer elektronica! Dus zorg nou maar dat die slow cooker er komt voor jouw zus, anders sta jij tijdens 1e kerstdag weer een eeuwigheid in de keuken!

 

Vergelijk jij vaak beste koopjes online? Happy holidays!

 

Liefs, Peggy

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon