MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

HELIX TATTOO TREND - ON your ear, instead of BEHIND the ear

April 29, 2017

 

Na een kleine tatoeage ACHTER je oor, is er ditmaal een nieuwe trend en dat is de tatoeage OP je oor. Dit wordt ook wel de Helix Tattoo genoemd. Zelf vind ik het op zich wel mooi staan, zolang het bij een aantal streepjes blijft, maar ik zou nooit mijn hele oor laten tatoeëren. 

 

Zelf heb ik een muzieknootje met het rondje in de vorm van een hartje achter mijn oor. Deze heb ik in Miami laten zetten naast de bekende tatoeage shop Miami Ink. Alleen waren de echte artiesten er niet, dus heb ik geld bespaard door bij de buren een tatoeage te laten zetten ;). Miami Ink. (met een punt) genaamd. (Origineel :))

 

ENG//

 

After a little tattoo on the BACK of your ear, there's a new trend this time and that's the tattoo ON your ear. This is also called the Helix Tattoo trend. I myself think it is pretty, as long as it stays with a few dashes, but I would never tattoo my whole ear.

 

I myself have a musical note with the circle in the shape of a heart behind my ear. I got this tattoo in Miami next to the famous tattoo shop Miami Ink. Only the real artists were not there, so I saved money by getting a tattoo at the neighbors ;). Miami Ink. (With a point). (Original :))

 

 

 

 

 Fotos via Vinescope


Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trend vinden, zou je er zelf eentje laten zetten? Laat het mij weten in een reactie. 

 

ENG//

 

I am very curious what you think about this trend. Would you get yourself a tattoo? Let me know in the comments. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon