MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Interieur make-over tips, on a budget!

August 14, 2018

 

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, verander ik mijn interieur bijna elke dag! Ik vind het heerlijk om een beetje te schuiven met accessoires, zo nu en dan nieuwe kleuren toevoegen aan mijn interieur of bijvoorbeeld nieuwe kussenslopen in een leuk motief of kleurtje.

 

In dit artikel geef ik een aantal tips hoe je jouw appartement of huis low-budget in kan richten en het toch een compleet andere uitstraling kan geven!

1. Probeer eens een andere inrichting

Het is leuk, zorgt voor nieuwe inzichten en je ziet de kamer vanuit een ander perspectief. Het hoeft geen geld te kosten om een leuke nieuwe inrichting te kiezen enkel misschien wat rugpijn ;)

2. Start met een nieuwe kleur

Verf is niet duur en hiermee geef jij jouw huis meteen een nieuwe frisse uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om één muur een andere kleur te geven.

 

3. Verander je accessoires

Kies voor een andere setting van je accessoires. Geloof het of niet, maar het maakt een heel verschil of je die kaarsenhouder nou op, of naast je koffietafel boek zet. Je kan ook accessoires uit een andere kamer in bijvoorbeeld de woonkamer zetten. Zelf ben ik een groot fan van goud en dit combineer ik met fluwelen kussenslopen. 

 

Ben je toe aan nieuwe accessoires? Neem dan eens hier een kijkje! Genoeg keuze, en ook voor leuke prijzen! 

 

4. Hang wat planken tegen de muur

Hang eens wat verschillende planken op verschillende plekken aan de muur. Dit geeft een leuk effect en omdat een muur de meeste focus in de kamer heeft, kan je deze dus mooi ‘vormgeven’.

 

5. Kies andere kussenhoezen

Kussenhoezen zijn er in allerlei kleuren en hoeven niet duur te zijn. Door simpel een andere kleur of patroon te kiezen, ziet die bank of stoel er meteen anders uit.

 

Voor leuke kussenhoezen, neem hier een kijkje!  

 

6. Fotolijsten

Deze zijn er in alle formaten en kleuren. Als je al over een aantal lijsten beschikt kan je deze bijvoorbeeld een andere kleur of een andere inhoud geven. Mix bijvoorbeeld zwart en wit met goud. Of wit met zilver. Varieer een grote lijst met een wat kleinere lijst. Zet ze op een plank, of hang ze op.  Genoeg mogelijkheden.

 

Fotolijsten nodig?  Hier vind je genoeg keuze!

 

7. Kies een nieuw vloerkleed

Wil je wat extremer, kies dan voor een patroon. Wil je het lekker simpel houden? Kies dan bijvoorbeeld een kleed met hoge pollen. De kleur hangt uiteraard af van je rest van je interieur. Is je interieur licht? Dan is een donkere kleur mooi en visa versa.

 

Zoek je inspiratie? Neem dan een kijkje hier!

 

Hebben jullie nog tips die ik wellicht gemist heb? Laat het hieronder weten! 

 

Love, Peggy

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon