MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

L'OREAL BOTANICALS FRESH CARE

May 15, 2017

 

Vaak zorgt iedereen goed voor zijn lichaam en gezicht, maar wordt het haar een beetje vergeten. Tenminste, dat geldt voor mij! Ik gebruik wel een shampoo en conditioner, maar bijvoorbeeld geen masker of serums. Toen L'oreal met een campagne kwam voor heerlijke en gezonde haren, was ik erg benieuwd naar de effecten hiervan. In deze blogpost vertel ik over mijn ervaring met 1 van de vier de productlijnen van L'oreal: Botanicals Fresh Care Coriander. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar en bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Serum en Masker. Perfect voor mij dus! Lees je mee?

 

 

 

KORIANDER
Het hoofd-ingredient van deze lijn is Koriander. De combinatie bevat korianderzaad, sojabonen en kokosnoot om kwetsbare haarvezels te versterken en te revitaliseren. Ook heeft het een heerlijke frisse geur. De Botanicals Fresh Care haarverzorging bevat geen parabenen, kleurstoffen of siliconen. Ook ingrediënten met een dierlijke oorsprong zijn weggelaten (gelukkig!). De grote amberkleurige flessen zijn met respect voor de natuur gemaakt van 100% gerecycled PET materiaal. Hoewel de producten een goede biologische afbreekbaarheid hebben, is de Botanicals Fresh Care lijn niet 100% natuurlijk. Enkele synthetische stoffen zijn nodig geweest om de gewenste kwaliteit en gebruikservaring te waarborgen. 

 

SHAMPOO - 400 ml
De Shampoo zit in een handige pomp, waardoor je niet snel teveel gebruikt en je de juiste hoeveelheid in je haar zeept. De shampoo heeft een super fijne frisse geur en verzorgt de haren van de wortel tot aan de puntjes. Ik laat de shampoo 1 minuut in mijn haar zitten en spoel het er daarna weer uit. Mijn haar voelt lekker zacht, maar wanneer ik wat langer onder de douche blijft staan, verdwijnt het zachte gevoel en moet de conditioner aan te pas komen.

 

CONDITIONER - 200 ml

Ook de conditioner heeft een heerlijke frisse geur. De conditioner zit in een tube. Het leuke aan deze lijn is dat het er allemaal verschillend uit ziet en dus ook leuk staat in je badkamer. - Na de Shampoo breng ik de conditioner aan. Mijn haar voelt instant lekker glad en ook wat zwaarder. Na 1 minuut spoel ik ook de conditioner uit (water besparen!). Wat ik altijd zo fijn vind aan conditioner is dat mijn haar meteen kambaar is en mijn haar lekker glad aanvoelt.

 

SERUM - 125 ml

Nadat ik mijn haar zachtjes heb gedroogd met mijn handdoek (ik gebruik geen föhn), smeer ik het serum erin. Niet teveel, want ik ben bang dat mijn haar dan vet wordt, maar vooralsnog niet gebeurd met dit serum! Omdat mijn haar nogal pluist, zorgt dit serum ervoor dat dit minder is. Heel fijn! 

 

MASKER - 200 ml

Dit masker gebruik ik 1 keer in de week. Het zit in een leuk potje met draaideksel. Ik verdeel het masker van de wortels tot aan de punten. Vervolgens laat ik het masker 3 minuten in mijn haar zitten. Daarna spoel ik het weer uit. Ook dit masker geeft een heerlijke frisse geur af. 

 

 

RESULTAAT
De producten hebben een fijn effect op mijn haar. Ik probeer overigens niet altijd conditioner te gebruiken (ook 2 a 3 keer per week). Indien ik geen conditioner gebruik, gebruik ik het masker. Maar niet alle drie tegelijk. Maar haar is glad, makkelijk kambaar en minder pluizig. Op lange termijn hoop ik dat dit product zorgt voor minder haarbreuk, daar is dit product tenslotte voor ontwikkeld. Ik ben benieuwd! Al met al zijn het super fijne producten, echt een aanrader.

 

PRODUCT LIJNEN

Heb jij juist geen last van breekbaar haar, maar juist pluizig, droog of dof haar? L'oreal heeft voor alle typen haar een fijne lijn uitgebracht. Bekijk de verschillende Botanicals Fresh Care lijnen hier: www.botanicalsfreshcare.nl  en vind de juiste producten die het beste bij jouw haar passen!

 

Ga jij deze producten proberen? Of gebruik je ze al? Laat het mij weten in de comments!

 

*De producten in deze review zijn gekregen producten. Dit veranderd echter niks aan mijn mening. Ik schrijf hoe ik het echt zelf ervaar. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon