MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

MAX PRO HAIR TWIST REVIEW

May 10, 2017

 

Vandaag heb ik de Max Pro Hair Twist 25 mm getest. Ik heb van nature super stijl, glad haar, dus het is voor mij altijd een uitdaging om goede krullen te produceren. Meestal zijn de krullen die ik in het begin gemaakt heb er al weer uit als ik klaar ben! Mijn haar is dus perfect om deze krultang te testen. 

 

Product: MaxProHair Twist Krultang 25 mm
Prijs: € 79,95

 

Zo ziet mijn haar eruit als het stijl is:

 

Dit zegt Max Pro over het product:

"Wil jij een bos grove, nonchalante krullen? De Max Pro Twist krultang 25mm krult jouw haar - per haarlok - al in drie seconden! Dankzij de staaf van keramiek en de korte krul tijd beschadigd jou haar niet of nauwelijks. Bovendien behoudt jij door de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt weergegeven via een LCD Display. De temperatuurschakelaar maakt de Twist 25mm geschikt voor ieder – lang - haartype en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

 

Met de keramische staaf van 25mm maak je krullen met een diameter van 25mm. Ten opzichte van de Max Pro Twist Krultang 19mm zijn deze krullen groter en grover. De krultang is perfect voor een nonchalante krul dat momenteel helemaal ‘on trend’ is."

 

TWIST
Wat mij meteen opviel aan het product is dat het stevig aanvoelt en een fijne greep heeft. Toen ik hem had aangezet, was de krultang binnen no-time (8 seconden ongeveer) op 180 graden! Super fijn! Je krijgt er ook een handschoen bij en die heb je echt nodig. Tenminste, ik wel. Ik merkte dat ik continue mijn handschoen langs de staaf haalde en zonder, zou ik sowieso mijn handen verbranden. 

 

15 SECONDEN
Het duurde bij mij ongeveer 15 seconden voordat ik een mooie krul had. Niet erg lang, dus prima! Wat ik wel miste, op een of andere manier, was om mijn haar ergens vast te zetten. Deze krultang heeft geen klep waarmee je het haar vastzet. Je moet het dus zelf vasthouden. Mijn haar is echt extreem glad dus het gleed redelijk vaak uit mijn hand waardoor ik mijn haar opnieuw om de krultang moest wikkelen. 


Na ongeveer een half uur heb ik mijn complete haar gekruld! Dat is snel, want ik heb best veel haar en ik neem hele kleine stroken, anders blijft de krul niet zitten.

 

Op moment van schrijven zijn we ongeveer vier uur verder, en ik moet zeggen, de krullen zitten er nog goed in! Wel met behulp van wat haarspray, maar de krullen zijn mooi en vol. 

 

Ik ben erg tevreden over de krultang. Hij warmt heel snel op en koelt ook heel snel weer af wanneer je klaar bent. Ook blijven de krullen goed zitten. De krultang ziet er mooi uit, met een kleine display die het aantal graden laat zien. Hij ligt fijn in de hand. De perfecte krultang voor grote grove krullen. 

 


Wil jij ook zo'n mooie bos krullen of juist stijl haar? Bezoek dan de website van Maxprohair.com en gebruik mijn code voor € 10,00 korting!! 

 

Code: #yourlifestylenotebook

 

*De producten gebruikt in deze review zijn gekregen producten. Echter veranderd dit niets aan mijn review en schrijf ik hoe ik het zelf echt ervaar.

 

 

ENG// MAX PRO HAIR TWIST 25 MM

 

Today I tested the Max Pro Hair Twist 25 mm. I naturally have super style, smooth hair, so it's always a challenge for me to produce good curls. Usually the curls I made in the beginning are already gone when I finish! My hair is therefore perfect to test this curling iron.

 

Product: MaxProHair Twist Curling Hose 25 mm

Price: € 79,95

 

This says Max Pro about the product:

 

"Do you want a nonchalant curl? The Max Pro Twist curling iron 25mm curls your hair - per hair lock - within three seconds! Thanks to the ceramics bar and the short curling time, your hair does not get damaged. You can control the temperature yourself [adjustable between 80 ° C - 220 ° C], which is displayed via an LCD display. The temperature switch makes the Twist 25mm suitable for each long hair type and popular among the professionals, hairdressers and hair stylists.

 

With the 25mm ceramic tool, you make 25mm diameter curls. Compared to the Max Pro Twist Curl 19mm, these curls are larger. The curling iron is perfect for a nonchalant curl that is currently on trend. "

 

TWIST

The tool has a nice grip. When I turned it on, the curling iron was at 180 degrees in no-time (8 seconds approx.)! Super nice! You'll also get a glove and you really need that. At least, I do. I noticed that I continuously pulled my glove along the bar and without, I would burn my hands anyway.

 

15 SECONDS

It took about 15 seconds before I had a nice curl. Not very long! What I missed, in one way or another, was the ability to adjust my hair onto the iron. This curling iron has no flap to lock the hair. So you have to hold it yourself. My hair is really extremely slippery so it slid quite often out of my hand so I had to wrap my hair around the curling iron multiple times.

 

After about half an hour I curled my entire hair! That's fast, because I have a lot of hair.

 

At the time of writing we are about four hours further, and I have to say the curls are still good! Well, using some hair spray, but the curls are beautiful and full.

 

I am very pleased with the curling iron. He warms up very quickly and cools off quickly when done. Also, the curls stay well. The curling iron looks beautiful, with a small display showing the number of degrees. The perfect curling iron for big coarse curls.

 

Do you also want to have nice curly hair? Then visit Maxprohair.com's website and use my code for € 10.00 discount !!

 

Code: #yourlifestylenotebook

 

* The products used in this review are gifted products. However, this does not change my review and I write how I really experience it.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon