MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Oktober Woonmaand

October 18, 2018

 

NEDERLANDS // Oktober staat in het teken van wonen! Je kunt dus wel stellen, een van mijn favoriete maanden. Via Cadeau.nl mocht ik een aantal items uitzoeken om mijn interieur wat op te fleuren. Naast hele leuke cadeautjes en hebbedingetjes, hebben ze ook aardig wat interieur accessoires. In deze blog post laat ik je mijn nieuwe aanwinsten zien. Kijk je mee?

Tower decoratie ladder


Menig man denkt vast; wat moet je er mee? Mijn vriend zei ook meteen; er staat een ladder in de woonkamer! Nou, ik zeg; genoeg mogelijkheden met deze Tower Decoratie Ladder! Ik vind het echt een aanwinst voor in de woonkamer en je kan er van alles mee! Zelf heb ik er tijdschriften aan gehangen en een lichtsnoer doorheen gewikkeld. In combinatie met mijn andere ‘vooral zwart wit’ interieur, staat dit echt heel leuk. Je kunt de ladder ook in je badkamer zetten en er handdoeken aan hangen. Je hebt geen schroeven nodig om hem te bevestigen. Super handig! 

 

De ladder komt in de kleuren wit en zwart en is erg simpel in elkaar te zetten. Je hebt enkel een schroevendraaier nodig! 

 

Prijs: € 64,95 (nu in de aanbieding voor € 55,21)
Merk: Yamazaki via Cadeau.nl


Ik ben benieuwd hoe je de ladder vind staat in mijn woonkamer. Heb je zelf leuke ideeën wat ik er nog meer mee kan doen? Laat het mij dan vooral weten in de comments! 

Trigg Planter set (met 2 vaasjes)

Goud en wit is sowieso een goede combinatie. Deze Trigg Planter set met gouden houder geven mijn interieur net wat extra’s. Je kunt er uiteraard twee plantjes in doen, maar ik vond het ook leuk om er van één een pennenhouder te maken.  Zet ze op je tafel, salontafel, in de keuken, of in je boekenkast! Genoeg opties. 

 

Prijs: € 42,95 (nu in de aanbieding voor €39,95)

Merk: Umbra via Cadeau.nl

 

Hoe zou jij ze combineren? Laat het mij weten in de comments onder deze blogpost!

Cubist wandrekken

Hoe leuk zijn deze cubist wandrekken!? Ik vind wandrekken echt een must-have voor in huis, ze zijn leuk en trendy en ze zijn een echte blikvanger. Bovendien zie je ze ook steeds meer terug in Woonmagazines ter inspiratie. Ik combineer ze graag met boeken, planten, kaarsen en /of pennenhouders. Voor het grote wandrek heb ik gekozen voor boeken, parfum en uiteraard een leuke hangplant voor in het extra plantenbakje wat bijgeleverd zit. Door er een hangplant in te zetten, krijg je een leuk effect. Uiteraard kan je er ook wat anders in hangen, zetten of het kubusje eruit halen.  

Er zijn twee soorten maten voor het rek. Een grote maat en een wat kleinere maat. Zelf heb er voor gekozen deze naast elkaar te positioneren en niet op te hangen. Ik heb (vind ik zelf) namelijk de perfecte spot gevonden om ze neer te zetten en daar hoeft geen muur aan te pas te komen. Zo komt deze hoek van de eetkamer wat meer tot leven. Ik heb het kleine wandrek verticaal neergezet (ja, zo kan het ook ;)). Het kubusje heb ik eruit gehaald, ik vond hem namelijk zo mooier staan. Wellicht als ik ze apart decoreer, ik het kubusje terug plaats. Maar voor nu, vond ik dit prima zo!

 

Afmetingen:
Klein rechthoekig van 11,4 x 38 centimeter of in groot formaat van 38 x 38 centimeter.

 

Prijs: Klein € 39,95, groot € 49,95

Merk: Umbra via Cadeau.nl

 

Wat vinden jullie van mijn inrichting? Laat het mij weten in de comments!

 

Liefs, Peggy

 

P.s. Volg je mij al op Instagram

 

Deze blog post bevat producten die ter beschikking zijn gesteld voor een review. 
 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon