MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Perfecte wenkbrauwen met Powder Brows, Ombre Brows of Microblading!

February 26, 2019

 

The struggle is real! Daar sta je dan ’s ochtends. Je bent al een kwartier bezig met je wenkbrauwen en nog steeds zijn ze niet hoe je wilt. Je hebt ze bijgetekend, maar op de één op andere manier lukt het nooit om ze helemaal gelijk te krijgen. Daar een streepje erbij, daar weer wat wegvagen. Zo moeten ze goed zijn..of toch niet? Geen tijd meer om er te lang mee bezig zijn, want je moet echt opschieten!

 

Herkenbaar? 

Wist je dat dit een veelvoorkomend probleem is? Slechts 15% van alle vrouwen hebben symmetrische wenkbrauwen van zichzelf. Dus is het heel lastig om ze zelf gelijk te krijgen met bijtekenen. Maar het kan ook zijn dat je ze teveel geëpileerd hebt en ze nu niet meer terug groeien.

 

Hoe makkelijk zou het zijn om met perfecte wenkies op te staan? Dat scheelt superveel tijd! Plus je kunt wat langer in je bed blijven liggen! 

 

Ooit wel eens gedacht aan Powder Brows, Ombré Brows of MicrobladingDit zijn semi permanente make-up technieken waarbij er met een speciale tool met pigment een bij jouw gezicht passende wenkbrauw wordt gemaakt die tussen 1 en 2 jaar blijft zitten, afhankelijk van de behandeling die je kiest.

 

MICRO BLADING
Zelf heb ik de Microblading techniek kozen bij Believe in Brows. Ik heb een paar gaten in mijn wenkbrauwen en wilde die graag weg hebben. Wow!! Ik ben er super blij mee! Nu ongeveer een half jaar verder, zitten de streepjes er nog steeds (weliswaar wat vervaagd), maar de vorm zit er nog en het ziet er nog steeds top uit! 


Zie hieronder het resultaat van voor en na! Ik zeg: super natuurlijk! Ik wilde namelijk niet van die grove dikke strepen dus toen Laura mij dit liet zien moest ik het meteen proberen! 

Bang voor donkere strepen die er nooit meer af gaan? No need to worry! Vergeet de permanente make-up die je kent. Geen lelijke strepen of blauw of rood opkleurende vlakken. Met deze nieuwe techniek worden de meest hoogwaardige kwaliteit pigmenten gebruikt, door de GGD goedgekeurd. Deze kleuren nooit blauw of rood op en zullen na een aantal jaar gewoon helemaal vervagen.

 

Wil je super natuurlijk, kies dan voor de hairstroke techniek. De haartjes die gezet worden, zijn niet van echt te onderscheiden en lijken precies bij je eigen wenkbrauwhaartjes te passen. (Deze techniek heb ik dus ondergaan). Teken je ze nu altijd bij met potlood of poeder, dan is het beste om te kiezen voor Powder of Ombré Brows. Hier krijg je het effect van een perfect getekende wenkbrauw mee, met een zacht poederig effect.  Wil je beide? Dat kan ook. Er is zoveel mogelijk om de mooiste wenkbrauw te creëeren.

 

Wil je dan over een paar jaar een andere vorm of een andere tint, dan kun je dat altijd laten bijwerken. En dat is natuurlijk superfijn! Je zit nooit heel je leven vast aan jouw nieuwe wenkbrauwen.

 

Zie hier onder een aantal voorbeelden van de verschillende technieken:

Nooit meer uitgelopen make-up

Nog meer goede redenen om te kiezen voor semi-permanente make-up behalve dat het veel tijd scheelt? Wat dacht je van warme dagen waarbij je veel transpireert?  Voor je het weet is je make-up niet meer wat het moet zijn en zijn je wenkbrauwen uitgelopen.  Het festivalseizoen komt er ook weer aan. Hoe heerlijk is het om niet meer steeds in de spiegel te hoeven checken of je wenkbrauwen er nog mooi op zitten? Op vakantie kun je onbezorgd in het zwembad springen, zonder met een halve wenkbrauw weer boven water te komen. En ze zullen ook nog perfect zijn als je in de regen loopt, of naar de sauna gaat..

 

Genoeg redenen dus om te kiezen voor wenkbrauwen die er voor langere tijd op blijven zitten en jou voor veel gemak zullen zorgen.

 

Kies voor kwaliteit

Wel is het belangrijk om te kiezen voor een Brow Artist die een goede opleiding heeft gehad, GGD gekeurd is en gespecialiseerd is in (semi) permanente make-up technieken. Kies niet zomaar iemand die voor het gemak in de buurt woont. Of iemand die stunt met prijzen. Goedkoop is vaak duurkoop.  Het gaat immers toch om je gezicht. Daar wil jij toch ook alleen het beste voor?  Laura van Believe in Brows is Phi Brows Artist en Everlasting Brows Artist en haar grote passie is jouw wenkbrauwen on fleek te maken! Doordat ze dit full time doet is ze helemaal gespecialiseerd in PMU voor wenkbrauwen. 

 

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen zodat er echt naar jouw wensen wordt geluisterd.  Ben jij benieuwd wat Believe in Brows voor jou kan betekenen? Heb je een vraag over wat mooi zou zijn voor jouw wenkbrauwen of benieuwd naar de prijzen? Check Facebook en Instagram : Believe in Brows. Daar kun je veel voor en na foto’s vinden en informatie over de verschillende behandelingen.

Ook kun je een DM sturen met jouw vraag. Er zal dan zo snel mogelijk een reactie worden gegeven. 

KORTING!

Ben je nu al enthousiast? Maak dan nu een afspraak via de site voor een behandeling met 50 euro korting met de code 'PEGGY'.

 

Voor welke techniek zou jij gaan? Ombré, Powder of microblading? Laat het mij weten in de comments!

 

Liefs, Peggy

 

Deze blogpost is in samenwerking met Believe in Brows geschreven. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon