MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

SØSTRENE GRENE – woonaccessoires en meer

October 25, 2017

 

Only in Dutch // Denk je alle leuke winkels wel te kennen, mis! Ik heb zojuist een van de leukste woon accessoires winkels gevonden! Aan de Ginnekenstraat vindt je: Søstrene Grene. Met waarden zoals plezier, esthetiek, wisselend assortiment, aanbiedingen en creativiteit heeft deze winkel zijn deuren geopend in het altijd bruisende Breda. Via deze blog post geef ik jullie een kijkje in de nieuwe winkel en wat je er zoal kan kopen. Benieuwd? Lees snel verder!

 

Als je fan bent van de zogenaamde ‘Nordic’ stijl - ik wel, maar dat wist je denk ik al als je mijn andere blogs gelezen hebt, voel je je hier helemaal thuis. Van kleine prulletjes zoals pennen, papier en snoep naar stoelen, tapijtjes en rekken voor aan de muur, bij Søstrene hebben ze alles. Maar wees er snel bij want op=op en elke week veranderd het assortiment!

 

Feestelijke opening
Toen ik van de week de winkel ging bezoeken (feestelijke opening) stond de hele winkel vol en gingen veel artikelen als warme broodjes over de toonbank. Ik heb toen zelf ook maar snel wat dingen ingeslagen voordat het weg was! Ook kreeg ik een toffe goodiebag met veel leuke en handige spulletjes! Persoonlijk vind ik de prijzen in de winkel goedkoop. Zo heb je al een gave stoel voor € 65,00 (zie foto).

 

Inrichting
De winkel is leuk ingericht en heeft een soort Ikea-parcours. Je volgt de weg door de winkel en wordt zo langs alle spulletjes geleid. Elke sectie heeft zijn eigen thema en zo vindt je ook makkelijk de producten waar je naar op zoek bent. De winkel is mooi ingericht en alles is zacht verlicht. De winkel geeft een gemoedelijke sfeer. Voor een totaal plaatje heb ik een aantal foto's gemaakt van het assortiment. 

 

Artikelen
Voor je huis en interieur kan je hier terecht, maar ook voor je keuken. Ook is er een knutsel en doe-het-zelf hoek. Verder zijn er nog feestartikelen, cadeauverpakkingen, school- kantoor artikelen en kinderspeelgoed te koop.

 

Persoonlijk is deze winkel een van mijn nieuwe favorieten en ik ga dus binnenkort weer terug om wat andere spulletjes te kopen. Ik heb maar twee handen dus ik kon niet alles meenemen de eerste keer. Laten we hopen dat de spulletjes er nog zijn en zo niet, dan is er vast wel weer wat anders leuks voor in de plaats gekomen!

 

Houd mijn Instagram in de gaten voor foto's met mijn nieuw gekochte spullen. Ook verwijs ik je graag door naar de website van Søstrene, dan kan je alvast wat inspiratie opdoen voor dat je de winkel bezoekt!

 

Ik ben benieuwd, kende jij deze winkel al en ben je er al eens geweest?

 

Liefs, Peggy

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon