MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Western boots - on trend

April 3, 2019

 

Met het voorjaar recht voor de deur, is het weer tijd om mijn kledingkast van een aantal andere kleuren te voorzien. Met name bruin en lichte kleuren. In deze blogpost ga ik jullie een aantal gave 'boots' laten zien die helemaal 'on trend' zijn. Om te beginnen met leuke laarsjes van Sacha!

 

ON TREND

Wat je tegenwoordig veel tegenkomt zijn dierenprints en cowboy laarzen. Ook een combinatie is hiervan te vinden. Zelf vind ik zo'n combinatie net too much omdat ik cowboy laarzen al erg uitgesproken vind en dierenprint ook. Je zal mij dus niet zo snel zien met een dierenprint cowboylaars. Toch laat ik hieronder een aantal voorbeelden zien, wellicht zien jullie hier een aantal leuke items tussen voor het voorjaar! Enthousiast? Via de website van Sacha vind jij nog veel meer leuke damesschoenen!

 

 

 

Ik mocht een paar laarzen uitzoeken bij de Sacha, en heb voor deze leuke bruine laarzen gekozen. Hier vind je toch een beetje het western look en feel in terug maar is het niet te overdreven in mijn ogen. Hoe leuk zijn deze laarsjes? Ze zitten ook nog eens fijn en zijn van echt leer. De hak is 8 cm hoog. Deze laarsjes zijn ook te verkrijgen in diverse kleuren en kosten: € 119,99 

 

OUTFIT

Ik heb de laarsjes gecombineerd met een high waist rode broek en een witte top. De top maakt de outfit wat klassieker. Ik combineer graag met bruin, rood, lichtbruin en wit. 


Hieronder zien jullie nog een outfit combinatie met een andere broek en trui. Een Cargo pants die in combinatie met de leuke laarsjes en trui zorgt voor een stoere look.

 

Voor welke look zou jij gaan? En zou je net als mij voor een wat neutralere laars gaan of kan jij je wel vinden in de prints en cowboyboots?

 

Let me know in the comments!

 

Liefs, Peggy

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Sacha.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon