MY SPRING FAVORITES

SPRING

FAVORITES

Take a look at my favorite spring fashion items.

You can shop them via the link.

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, fashion and travel lover, entrepreneur, founder One 2 Twelve Timepieces and Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

iPhone: ga jij voor de Xr? Of ben jij team Xs of Xs Max?

October 5, 2018

 

 

NED // Apple heeft weer een nieuw pareltje op de markt gebracht. De iPhone Xr. Zelf ben ik een groot Apple fan en ben ik aan het nadenken of ik mijn Apple stock ga uitbreiden met een nieuwe telefoon. Ik ga zelf niet voor de winkel liggen op de ochtend dat hij uitkomt (19 oktober), maar ik moet toegeven dat veel wat ik bezit van Apple is.

Grappig eigenlijk, want waar lagen ze vroeger voor de deur als er iets nieuws uitkwam? Een nieuwe fiets zodat je sneller bij je vrienden was? Nu is een appje genoeg en zien we elkaar meer via de telefoon (Face-time) dan in het echt! Een tijdje terug heb ik een blog post geschreven over onze toekomst en hoe dit vroeger was! Wellicht ook leuk om even te lezen.

 

In deze blog post ga ik jullie vertellen wat de nieuwe Xr telefoon allemaal kan. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie meningen en vinden jullie het de prijs waard? Lees je mee?

 

Voor mij is het eigenlijk heel simpel, Android ken ik niet en zelf vind ik het systeem van Apple erg fijn werken, in combinatie met de Cloud. Daarom kies ik bewust voor een iPhone zodat ook mijn Imac en Macbook naadloos verbonden zijn! 

 

De Iphone Xr ziet er weer super mooi uit. Hij heeft verschillende nieuwe functies en nieuwe leuke kleuren waaronder: rood, geel, wit, oranje, spacegrijs en blauw! De iPhone Xr heeft een geavanceerd 6,1 inch LCD-scherm, liquid retina en is dus anders dan de OLED schermen van de iPhone Xs en Xs Max, welke ook net uit zijn. Deze telefoon is ook randloos, dus nog meer scherm! 

 

 

Camera
Wat voor mij ook erg belangrijk is, is de camera! Ik kan als social media verslaafde namelijk niet zonder een goede camera over straat en wat is er nou handiger dan een telefoon met een goede camera? De iPhone Xr heeft een camera van 12 megapixel. En als je van selfies houd, dan heeft deze camera een mooie 7 megapixel. Maak je veel selfies? Dan is een groot geheugen ook wel fijn ;).

 

Geheugen
Zelf word ik helemaal gek van mijn telefoon die aangeeft dat het geheugen vol is. Dan moet ik foto’s en filmpjes gaan verwijderen waar ik liever niet vanaf wil en ik wil ze ook niet allemaal op mijn Macbook zetten want ik heb ze liever gewoon binnen handbereik.. sounds familiar? De iPhone Xr heeft een werkgeheugen van 64, 128 of 256 GB.  

 

Ook ben ik wel fan van die Face ID. Echter ben ik wel nieuwsgierig hoe goed deze werkt! Ik heb namelijk een tweelingzus en die lijkt best veel op mij ;).  

 

Qua prijs zijn het wel een aantal ribben uit je lijf. In combinatie met een abonnement, verzacht dit wel wat de pijn. Echter moet je wel onthouden dat dit een lening is! 

 

Al met al is dit weer een interessante telefoon en ga ik ook nog even wat meer onderzoek doen naar de iPhone Xs en Xs Max. Zelf ben ik er nog niet helemaal over uit welke het gaat worden.

 

Ben jij in het bezit van een iPhone en ben jij geïnteresseerd in één van de nieuwe modellen? Laat het mij weten in de comments!

 

Liefs, Peggy

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ABOUT ME

Hi there! My name is Peggy; freelance media/ graphic designer, content creator, beauty, fashion and travel lover & founder Peggyleenders.nl

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

FOLLOW ME ON FACEBOOK

THIS WEEK'S TOP POSTS

November 13, 2019

Please reload

FOLLOW ME ON TWITTER

© 2019 by YLSNB |  KVK: 50987100

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black RSS Icon